Steve Jobs lánya is az iPhone 14-en viccelődik

eve jobs steve jobs
Eve Jobs
Vágólapra másolva!
Nem nyűgözte le a nemrég modellkarriert indított szépséget a készülékcsalád.
Vágólapra másolva!

Az okostelefonok hardvereinek és szoftvereinek kiforrottá válásával eltűnt a termékek iránti kezdeti lelkesedés, manapság kevesen várják tűkön ülve az új iPhone vagy Galaxy S mobilok bejelentéseit, hiszen jól tudják, hogy azok kevés ténylegesen fontos újítást hoznak majd. Legutóbb a Samsung volt képes érdemi innovációra a kettéhajtható kijelzős készülékeivel, a Fold és a Flip közül az utóbbi vált óriási sikerré, bár széles vevői kör helyett ez is inkább csak a divatos és egyedi készülékre vágyó fiatalakot hozta lázba.

A jelek szerint Steve Jobs legfiatalabb gyermeke sincs megelégedve a mobilipari innováció általános helyzetével, a modellkarrierjét nemrég elindított, 23 éves Eve Jobs egy instagramos történetben nyilvánította ki a nemtetszését az iPhone 14-gyel kapcsolatban.

„Én, amikor átváltok az iPhone 13-ról az iPhone 14-re az Apple mai bejelentése után" – olvasható a a megosztott mém fotó felett, amelyen egy idős férfi nevetve mutatja, hogy ugyanolyan inget kapott ajándékba, mint amilyet éppen visel.

Eve Jobs is nehezen különbözteti meg a tavalyi és az idei iPhone mobilokat Forrás: Eve Jobs / Instagram

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!