Meggyilkolta a húszéves húgát egy fiatal nő

fatiha marzan
Előre kitervelt emberölésért kell felelnie Fatiha Marzannak
Vágólapra másolva!
Állítása szerint az videójátékozás során flörtölt a távkapcsolatos barátjával.
Vágólapra másolva!

Letaglózó bűncselekményről számolt be a floridai Orange megye seriffhivatala, szeptember végén a 21 éves Fatiha Marzan féltékenységből meggyilkolta a nála egy évvel fiatalabb húgát. A nők egy szobán osztozkodtak a floridai otthonukban, az áldozat nagy játékos volt, rendszeresen együtt játszott a Valorant című online videójátékban Fatiha távkapcsolatos barátjával.

Előre kitervelt emberölésért kell felelnie Fatiha Marzannak Forrás: Orange County Sherriff's Office

Fatiha úgy vélte, hogy a Sayma és a barátja flörtölni kezdtek a csevegéseik során, amit mindkettejükön számon kért, azonban elmondása szerint az lepattant róluk. Sértődöttségében és féltékenységében a húgának meggyilkolása mellett döntött, így vásárolt egy díszes nyelű tőrkészletet az Amazonon, amelyet aztán hetekig rejtegetett az alkalomra várva, hogy egyedül maradjon otthon a húgával.

A testvérének meggyilkolása után olyan 15 órával az elkövető maga hívta a rendőrséget, bevallotta a bűncselekményt. A seriffhivatal megbízottjai őrizetbe vették, az ügyész előre kitervelten elkövetett emberölésért fogja bíróság elé állítani. Ezért a bűncselekményért nemhogy tényleges életfogytiglani börtönbüntetés, de akár halálbüntetés is kiszabható Floridában, bár a körülményeket figyelembe véve az esetében mindkettő valószínűtlennek tűnik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!