Ilyen lenne a Vista stílusában a Windows 11

windows vista 2022 edition koncepció
Windows Vista 2022 Edition koncepció
Vágólapra másolva!
Igazi szörnyeteg került ki a koncepcióvideó készítőjének kezei közül.
Vágólapra másolva!

Meglepően népszerűek a kifejezetten profi operációs rendszeres koncepcióvideók, a készítőik óriási mennyiségű munkát beléjük fektetve általában vagy a Windows és a macOS jövőbeli verzióinak kinézetére tesznek javaslatokat, vagy szórakozásból retró köntösbe öltöztetik a jelenlegi kiadásaikat.

Most az utóbbira érkezett példa, ráadásul a morbidabbik fajtából, a DeviantArt portálon Abdi4789 néven futó illető a Windows 11-re húzta rá az óriásit bukott, ám rendkívül markáns vizuális identitással megáldott Windows Vista ruháját. Olyan részletek sem maradtak ki a prezentációjából, mint a 3D-s megjelenítést használó programváltó felület, továbbá a Windows 8.1 óta nem elérhető asztali widgetek.

A Microsoft reklámvideóin viccelődve a Windows Vista 2022 Edition rendszer szlogenje a „The wow is back", ami tökéletesen igaz, bár a többség valószínűleg nem elragadtatásában kezd el „váózni" a koncepció láttán. Ezzel természetesen a készítő is tisztában van, pusztán viccnek és gyakorlásnak szánta a profin összerakott videót.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!