Plusz január közepén érkezik a széria tévéadaptációjának első epizódja.

Két fantasztikus hírt is kaptak gyors egymásutánban a The Last of Us játékszéria rajongói, az aktuálisabbnak mondhatóval kezdve konkrét dátum került a tévéadaptáció első részére, elméletileg 2023. január 15-től lehet majd megtekinteni az HBO Max előfizetéses videóstreamelőben.

Így nézhet ki a The Last of Us: Escape the Dark gyűjtői kiadásának csomagolása, de még változhat a grafikaForrás: Naughty Dog / Themeborn

A másik fejlemény, hogy hivatalos társasjáték készül a játéksorozatból, a The Last of Us: Escape the Dark kickstarteres projektje 2022. november 8-tól lesz anyagilag támogatható. A részletek egyelőre homályosak, de 1-5 játékosnak ígérkezik, a résztvevők Ellie, Joel, Tess, Bill, Tommy vagy Marlene bőrébe bújva játszhatnak, a játék helyszínein játszódó fejezetkártyákat kell lezárniuk benne.

Még nem tudni, hogy mennyibe kerülhet és mikortól lehet kapható a The Last of Us: Escape the DarkForrás: Naughty Dog / Themeborn

Az információk alapján a fertőzöttek és vadászok is szerepet kapnak a társasjátékban, az általuk jelentett kihívásokon tárgykártyák használatával és egyedi dobókockával lehet majd felülkerekedni. Lesz fegyverfejlesztés és tárgyalkotás, a játékosok lopakodó és támadó harcmodort is választhatnak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!