Ingyen kérhető számítógépekre két varázslatos játék

shadow tactics videojáték
Az 1600-as évekbeli Japánban játszódik a Shadow Tactics
Vágólapra másolva!
A nyugodt felfedezésre és a nindzsás stratégiára vágyók sem maradnak hoppon.
Vágólapra másolva!

Két teljesen eltérő termékkel folytatódott a héten az Epic Games Store promóciója, az érdeklődők 2022. november 17. délután 5 óráig az Alba: A Wildlife Adventure és a Shadow Tactics: Blades of the Shogun játékokat adhatják hozzá örökre a felhasználói fiókjaikhoz.

Az 1600-as évekbeli Japánban játszódik a Shadow Tactics Forrás: Mimimi Games

A mobileszközökön óriási sikert aratott Monument Valley fejlesztői által készített Alba: A Wildlife Adventure egy viszonylag rövid, felfedezésre fókuszáló alkotás. A fiatal Alba a nagyszülei által lakott szigetre látogatva a helyi vadvilág felfedezésére, majd helyi önkéntesek segítségével a megmentésére indul, minden korosztály számára kellemes kalandnak bizonyulhat.

A másik ingyenjátékát egyszer már kínálta az Epic, azonban akik lemaradtak annak idején a Shadow Tactics-ről, azok most újból alkalmat kaptak a beszerzésére.

„A Shadow Tactics egy kemény taktikai lopakodójáték, amely Japánban játszódik az Edo-korszakban. Irányítsd a halálosan pontos szakértők csapatát, és osonj az árnyékban az ellenség között. Válaszd ki a taktikádat, és épülj be a hatalmas várak, a havas hegyi monostorok vagy az eldugott erdei táborok lakói közé. Állíts fel csapdákat, mérgezd meg ellenfeleidet, vagy kerüld el a küzdelmet az ellenséggel" – áll a hivatalos leírásában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!