Megjelent a Biblia a világ legnagyobb online videojáték-boltjában

Vágólapra másolva!
Most már a világ legnagyobb online videojáték-boltjában, a Steamen is megvásárolható a Biblia. A Szentírás a "független játékok" kategóriájában kapott helyet, és tartalmaz néhány érdekességet.
Vágólapra másolva!

A hivatalos leírás szerint a Steamre felkerült Biblia egy "kinetikus regény", ami némileg túl is lép azon, hogy elénk tárja a Szentírás szövegét. Egyrészt készítettek hozzá egy aláfestő zenét, másrészt pedig bizonyos pontokon még kvízjátékot is beépítettek a fejlesztők, így mindenki tesztelheti a tudását.

Magát a szöveget nem csak olvashatjuk, hanem egyben elérhető a hangoskönyv is, így a számítógépen az ablakot minimalizálva könnyedén hallgatható is a háttérben.

Forrás: Steam

Külön érdekes, hogy mint a Steamen fellelhető játékok többségénél, itt is vannak Steam Teljesítmények (achievementek), vagyis pontokat gyűjthetünk a Biblia olvasásával.

Egyelőre csak angol nyelven érhető el mindez, mégpedig a New King James-féle fordításban. A szöveget eredetileg 1611-ben King James fordította le az anglikán egyház számára, amit aztán 1982-ben "modernizáltak" egy kicsit, könnyebben érthetővé tették a szöveget.

A Steamen jelenleg akciósan 8,36 euróért vásárolható meg a Biblia.