Videón a The Witcher 3 next-gen frissítése

the witcher 3 wild hunt videojáték
The Witcher 3: Wild Hunt next-gen update
Vágólapra másolva!
December közepén jelenik meg a teljesen ingyenes javítás.
Vágólapra másolva!

Finisébe ért a The Witcher 3: Wild Hunt következő generációs frissítésének fejlesztése, ezt a CD Projekt 2022. december 14-től ingyen biztosítja a terméket PC, PlayStation 4 vagy Xbox One platformokra megvásárolt játékosoknak. A fejlesztéseinek kihasználásához modern PC-re, PlayStation 5-re vagy Xbox Series konzolra van szükség, bár az AMD FSR2 képskálázási eljárás támogatása a régebbi számítógépek tulajdonosainak is kapóra jöhet. Ehhez kapcsolódóan a jelenlegi generációs konzolokon aktiválható lesz 60 FPS-es üzemmód is.

A fejlesztőcég szerint a következő generációs verzióban jelentősen nőtt a textúrák felbontása, realisztikusabbá vált a növényzet, elérhető a sugárkövetést használó globális megvilágítás. A rengeteg játékélményt javító kisebb reszelés mellett néhány a netflixes tévéadaptáció által inspirált extra is bekerült a játékba, új fegyverekre és páncélokra kell gondolni, plusz néhány karakternél alternatív kinézetet aktiválhatnak a játékosok.

A netflixes tartalmi extrák és a játékmenetbeli reszelések valamikor a jövőben a játék PS4, Xbox One, továbbá Nintendo Switch verzióiba is megérkeznek majd.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!