Tejturmixagyúnak hívta a vevőt az Electronic Arts

need for speed unbounds videojáték
Visszatér a nyílt világú, illegális utcai versenyzéshez a Need for Speed Unbound
Vágólapra másolva!
Kénytelen volt bocsánatot kérni a Need for Speed közösségi médiás menedzsere miatt.
Vágólapra másolva!

Új trend van terjedőben a videójátékok közösségi médiás fiókjait kezelők körében, a szokásos visszafogott stílus helyett azzal próbálják növelni a twitteres és facebookos bejegyzések körüli felhasználói aktivitást, hogy laza és csipkedős stílusban kommunikálnak a nagyközönséggel.

Visszatér a nyílt világú, illegális utcai versenyzéshez a Need for Speed Unbound Forrás: Electronic Arts

Ez eddig több helyen is viszonylag jól működött, azonban a Need for Speed twitteres fiókját kezelő személy elvetette a sulykot, egy különösen arrogáns 15 éves stílusában osztotta ki az egyik követőt. Az áldozatnak másokkal együtt nem tetszett, hogy széria Unbound című legújabb rész feláras Palace Edition változatát előrendelők a normál megjelenés előtt három nappal hozzáférést kapnak majd a játékhoz, amelyet tisztességes hangnemben megosztott a játék twitteres fiókján.

A csetepaté egy ártalmatlan bejegyzéssel indult a menedzser részéről, amelyben azt a benyomást keltette, hogy a Palace Edition az előrendelők kérésére lesz a szokásosnál három nappal előbb elérhető, vegyék meg most. Ezt nem tudta mire vélni az áldozat, érzése szerint senki sem kért ilyet, mire a menedzser játszotta az értetlenkedőt, és megkérdőjelezte a követő szövegértési képességeit.

Erre az kifejtette, hogy kizsákmányolónak gondolja a korai hozzáféréses üzleti praktikát, mire a menedzser „tejturmixagyúnak" titulálta. Válaszul a felhasználó „tejturmix cégnek" nevezte az Electronic Artsot, a menedzser pedig visszavágott, hogy sírjon nyugodtan a helyzet miatt, vagy vegye meg normál áron a játékot, nem érdekli a problémája

Végül a felhasználó kijelentette, hogy ezek után ő mégsem veszi meg az új Need for Speedet, a közösségi médiás fiók kezelője pedig rájöhetne, hogy már 12 éves, kínos és amatőr a kommunikációja. A reakció az volt, hogy a menedzser állítólag végig sem volt hajlandó olvasni a három és fél soros legutóbbi kommentjét, sajnálja vagy gratulál a gamernek, bármit is írt abban.

A komplett szóváltást mostanra törölte az Electronic Arts, továbbá elnézést kért a felbosszantott követőktől, hogy néhány közelmúltbeli közösségi médiás válaszában túlment a határon.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!