Élő videóközvetítésre képes a Samsung mikrosütője

samsung bespoke ai oven mikrohullámú sütő
Samsung Bespoke AI Oven
Vágólapra másolva!
Héthüvelykes érintőkijelzővel is kezelhető a bútorba építendő modell.
Vágólapra másolva!

Ontja magából az életstílus típusú háztartási gépeket a Samsung, a napokban már leleplezett idei okoshűtőjét követően a vállalat most bemutatta minden idők jó eséllyel legfejlettebb mikrohullámú sütőjét. A Bespoke AI Oven az efféle termékektől elvérható módon bútorba építendő modell, a rögtön feltűnő érdekességét pedig az jelenti, hogy a beállításainak javát egy 7 hüvelykes érintőkijelzőn módosíthatják a felhasználók.

Több konfigurációban is kapható lesz a Samsung Bespoke AI Oven Forrás: Samsung

A wifire csatlakozni képes Bespoke AI Oven legszokatlanabb fejlesztése, hogy található a belsejében egy kamera, így a használók képesek akár a mobiljukról, a táblagépükről, vagy éppen az okostévéjükről követni a sütési folyamatot. Ráadásul a kamera képe élőben is közvetíthető az interneten, a Samsung szerint ez a sütős-főzős videótartalmakat készítők számára lehet hasznos.

Ezen túlmenően a mikrosütő fitneszadatok és otthon megtalálható hozzávalók alapján képes recepteket ajánlani, javaslatokat tehet az ételek ízének javítására, továbbá megakadályozhatja az ételek túlsütését és megégetését.

A Bespoke AI Oven még januárban piacra kerül Európában, a különféle modelljeinek árait még nem árulta a Samsung.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!