Képes mobilappon át riasztani, ha valaki babrálni kezd vele vagy lába kél.

Előrukkolt az eddigi legnagyobb méretű okosszfjével a Trova. Az elsősorban kevésbé elszánt betörők és gyerekek elől elzárni kívánt kisebb holmik tárolására kitalált HOME modellje méretre egy nagyobb ékszeresdoboznak felel meg, a tárolórekesze durván 35×16×8 centiméter méretű.

Többféle színű alumíniumborítással is kapható lesz a Trova HOMEForrás: Trova

A klasszikus zárható dobozoktól eltérően a Trova HOME nem nyitható kulccsal, kizárólag mobilappos feloldásra van lehetőség NFC vagy Bluetooth segítségével, emellett pedig wifin át az internetre is csatlakoztatható a termék. A széfhez nyitási és csukási célból maximum öt mobileszköz rendelhető hozzá, az appjának elindítása pedig kódos, mintás, vagy biometrikus azonosításhoz köthető.

A széf képes riasztani az appon át, ha valaki mozgatni kezdi, próbálja illetéktelenül kinyitni.

A Trova Home ezen túl a mobilappon át képes szólni a belsejében kialakult magas páratartalomról, a működtetését végző beépített akkuról pedig tölthetőek a belerejtett kütyük. A gyártó szerint egy töltéssel hónapokig is használható marad a széf, hacsak nincs rendszeresen töltgetve róla más eszköz.

Két elzárt kütyü is tölthető a beépített akkujáról az USB-C portokon keresztülForrás: Trova

Az igény esetén felülethez hozzárögzíthető, alumínium borítású okosszéf forgalmazása január közepén indul, a vállalat 549 dollárt, körülbelül nettó 206 ezer forintot kér érte.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!