Idén olyan dolog történik az Apple iPhone-okkal, amire kevesen számítottak

Apple iPhone 14 Pro Max
Vágólapra másolva!
Vékonyabb kávára és lekerekített szélekre lehet készülni, alapvetően az iPhone 11 dizájnvonalára térhet vissza az Apple.
Vágólapra másolva!

Messze van még szeptember és az iPhone 15 széria bemutatója, de mivel az Apple előre tervez, ezért sok minden szivárog. A megbízhatónak tartott szivárogtató, ShrimpApplePro iparági forrásai szerint az iPhone 15 és iPhone 15 Pro mobilok váratlan dizájnváltással érkeznek majd meg.

Apple iPhone 14 Pro Max Forrás: Apple

Ez lekerekített széleket jelent, azonban hangsúlyozottan nem lekerekített kijelzőt. Vagyis nem az androidos dizájnvonalat veszi át az Apple, hanem az utóbbi évek lapos oldalú kinézetét szünteti meg. Így az iPhone 15 alapvetően az iPhone 11 dizájnirányzatához kanyarodhat vissza.

Állítólag a kijelzők méretei épp akkorák lesznek, mint az iPhone 14 széria esetében, a Pro modellek viszont vékonyabb kávát kapnak. A Dynamic Island viszont már mindegyik modellen ott lesz, a klasszikus szenzorsávtól el lehet majd búcsúzni. A próbagyártások egy ideje már tartanak, így várhatóan a dizájnról is előkerül majd ez-az, képekkel együtt.