Több órás leállás lesz szerdán a Diginél

digi, logo, ILLUSZTRÁCIÓ, címlap, fiók, tábla, internet
Debrecen, Hungary - June 11, 2022: Logo and sign of Digi Communications.
Vágólapra másolva!
Előreláthatóan a vállalat semelyik szolgáltatása sem működik majd.
Vágólapra másolva!

Csendben kiadott tájékoztatása szerint a napokban hosszabb és országos leállás lesz a Diginél, a esemény 2023. február 1. (szerda) 01:00 - 05:30 időszakban várható. A tervezett karbantartási és fejlesztési munkákkal indokolt üzemkiesés az internet, a kábeltévé, a műholdas TV, a vezetékes telefon, továbbá a mobiltelefon szolgáltatásokat is érinteni fogja.

Az éjfél utáni órákban a Digi összes szolgáltatása leáll szerdán Forrás: Shutterstock/ Robson90

A cég tájékoztatása szerint akik szerda reggel 5:30 után hibát tapasztalnak bármely szolgáltatásban, azok elsőként próbálják meg újraindítani a vállalat által biztosított berendezéseket, áramtalanítsák azokat néhány másodpercre, bár elméleti síkon erre nem lesz szükség. Amennyiben jóval az idő lejárta után sem állnának helyre a szolgáltatások, akkor a 1272-es számon elérhető ügyfélszolgálaton tudnak hibajelentést tenni.

A munka időzítése miatt az országos leállás vélhetően nem fog kellemetlenséget okozni az ügyfelek nagyobbik táborának, azonban akinek pont ebben az időszakban kell például dolgoznia az interneten keresztül, az kénytelen lesz műszakot cserélni, vagy nem digis mobilnettel megoldani a csatlakozást.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!