Laptoppá alakítja a mobilokat ez a dokkoló

nexdock wireless
Opcionális az USB-kábel használata a NexDock Wireless modellnél
Vágólapra másolva!
Vezeték nélkül is működő verzió került piacra a NexDock kiegészítőből.
Vágólapra másolva!

Némi felárért kényelmesebben használtható verzió érkezett a megfelelő mobilok laptopos jellegű használatát lehetővé tevő NexDock kiegészítőből, a termék nagy újítását a teljesen vezeték nélküli üzemmód jelenti. Ebben a módban nem kell USB kábellel összekötni az okostelefont és a dokkolót, helyette az érintőképernyőre Miracast protokollal történik a telefon képének kiküldése, míg a beépített billentyűzet és érintőpad Bluetooth-on át csatlakoznak a készülékhez.

Opcionális az USB-kábel használata a NexDock Wireless modellnél Forrás: NexDock

A megszokott kábeles üzemmódban is használható NexDock Wireless egyéb specifikációi nem változtak: 13,3 hüvelykes és 1920×1080 pixeles IPS érintőkijelző található benne, van rajta egy-egy USB Type-C port a töltéshez és az adatátvitelhez, csatlakoztatható hozzá audio Jacken fejhallgató, továbbá a microSDXC kártyaolvasót sem spórolták ki belőle a mérnökök.

A támogatott okostelefonok köre sem változott, a kiegészítő a Samsung DeX, a Huawei Easy Projection, továbbá a Motorola Ready For funkciókat igényli a működéséhez. A NexDock Wireless kiegészítő ára 349 dollár, körülbelül nettó 125 ezer forint, míg a csak vezetékes módban használható elődje továbbra is kapható 299 dollárért, nettó 107 ezer forintért.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!