Rejtély, hogy ki lenne hajlandó hordani a Meta okosóráját

második-generációs meta watch
Vágólapra másolva!
Kiszivárgott képeken, kamerákkal látható a Meta Watch második generációja, de még mindig rejtély, ki hordaná a Meta óráját.
Vágólapra másolva!

Kuba Wojciechowski egy tweetsorozatban számos fotót közölt a Meta Watch második-generációs okosóráról. A Bloomberg még 8 hónapja cikkezet arról, hogy a Meta elkaszálta az óra fejlesztését, más csuklón hordható eszközök javára.

második-generációs meta watch Forrás: Za_Raczke

Bár konkrétumok még mindig nincsenek, a 8 hónappal ezelőtti V1-es prototípusra építkezik ez a mostani, második-generációs, szintén belső fejlesztésű Meta okosóra. Négyzetes, de lekerekített dizájn, lapos kijelző és vékony káva jellemzi, a nagy érdekessége pedig, hogy az előlapon is van kamerája, valamint a hátlapon is.

Állítólag kizárólag saját márkás szíjak rögzíthetőek a Qualcomm Snapdragon chipet és Androidot futtató órára, amelynek megjelenése dátuma továbbra is ismeretlen. A képeket közlő fejlesztő szerint idővel azt szeretné elérni a Meta, hogy a metaverzumot kiszolgáló eszközpark részeként okosóra is legyen a kínálatában. A Facebook-hardverek eddig azonban mindig nagyot buktak, így erősen kérdéses, ki hordana ilyesmit, ráadásul kamerákkal.