Napokon belül jön a fizetős Facebook

Facebook logo meta zuckerberg
(FILES) This file photo taken on October 28, 2021 shows an illustration photo taken in Los Angeles of a person watches on a smartphone Facebook CEO Mark Zuckerberg unveiling the META logo. - Shares of Facebook parent Meta plunged 24 percent in opening trading February 3, 2022, weighing on the Nasdaq and threatening the stock market's four-day winning streak. (Photo by Chris DELMAS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Meta arról döntött, hogy hamarosan fizetős lesz a Facebook. Meta Verified egy kék jelvényt és számos egyéb előnyt biztosít, többek között nagyobb láthatóságot és elsőbbségi ügyfélszolgálatot - írja a Mandiner a The Verge című lapra hivatkozva.
Vágólapra másolva!

A fizetős Meta Verified egy kék jelvényt és számos egyéb előnyt biztosít, többek között nagyobb láthatóságot, a személyazonosság védelmét, és elsőbbségi ügyfélszolgálatot.

Egyelőre csak Ausztráliában és Új-Zélandon vezetik be az újítást Forrás: AFP/Chris Delmas

A Meta a fizetős, ellenőrzött profilok bevezetését teszteli az Instagramon és a Facebookon.

A verifikált profilokért havi 11,99 dollárt (4300 forintot) kell fizetni az interneten és havi 14,99 dollárt (5400 forintot) mobilon.

Az Instagramon Mark Zuckerberg vezérigazgató bejelentette, hogy a „Meta Verified" fiók a felhasználók számára ellenőrzött jelvényt, nagyobb láthatóságot biztosít a platformokon, kiemelt ügyfélszolgálatot és egyebeket. A funkciót ezen a héten Ausztráliában és Új-Zélandon vezetik be, és „hamarosan" további országokba is megérkezik.