Kézformára szabott egereket készít a Formify

formify egér
Háromféle alapvető stílusban lesznek rendelhetőek a Formify egerei, de a végső méretük és formájuk a vevő kezétől függ
Vágólapra másolva!
A megtervezésük érdekében fotót kell majd küldeniük a vevőknek a tenyerükről.
Vágólapra másolva!

Újabb elsősorban gamereket célzó startup bukkant fel a színen, a kanadai Formify újra kívánja definiálni az ergonomikus egér fogalmát, minden egyes vevő számára teljesen testre szabott méretű és formájú mutatóeszközt készítene. A cég szerint a megrendelőknek fotót kell majd készíteniük a tenyerükről, ez alapján egy különleges szoftverrel elkészítik az egerük házának térbeli modelljét, majd jöhet a 3D nyomtatással történő gyártás.

Háromféle alapvető stílusban lesznek rendelhetőek a Formify egerei, de a végső méretük és formájuk a vevő kezétől függ Forrás: Formify

A Formify egere Pixart PMW3395 szenzort használ és 26 000 DPI felbontású, extra gombokkal és díszkivilágítással nem rendelkezik, azaz precízión és ergonómián kívül mást nem kínál. A vevők háromféle stílusú markolat közül választhatnak, opcionálisan pedig további mintákat is kérhetnek az egerükre.

Egyedi mintákkal is kiegészíthetőek lesznek a markolatok Forrás: Formify

A projekt kickstarteres kampánya 2021. március 21-én indul majd, az egyedi egerek árait és a szállításuk várható idejét nem közölte előre a Formify. Jó eséllyel nem lesznek olcsók, hiszen minden egyes legyártott darab manuális munkát igényel a dolgozók részéről.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!