Egyénre szabott hangzást ígér a Nothing új fülese

nothing ear 2 vezeték nélküli fülhallgató
Semmit sem változott egyelőre a Nothing dizájnyelve
Vágólapra másolva!
A Hi-Fi minőségű hangtovábbítást is támogatja a vezeték nélküli Ear (2).
Vágólapra másolva!

Körülbelül két évvel az első modell piacra dobását követően bemutatta az új prémium fülhallgatóját a Nothing. A teljesen vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő kialakítású Ear (2) kinézetre nem sokat változott az elődjéhez képest, azonban a belsejében érdemi előrelépések történtek, a vállalat jobb hangzásúra cserélte a 11,6 mm-es hangszóróit, továbbá szeles időben való kültéri telefonáláskor tisztábban hallhatóvá vált a viselő hangja.

Napokon belül kapható lesz a megfizethető prémium kategóriás Nothing Ear (2) Forrás: Nothing

Az adaptív és aktív zajszűréssel ellátott füles már támogatja a Bluetooth 5.3 szabványt és az LHDC 5.0 hangkodeket, az utóbbi jóvoltából Hi-Fi minőségű hangtovábbításra van mód a füles és a hangforrás között. Az Ear (2) szimultán két eszközhöz is csatlakoztatható, támogatja a Google Fast Pairt és a Microsoft Swift Pairt, így androidos és windowsos eszközökkel is gyorsan összeboronálható.

A fülhallgató nagy fejlesztése, hogy nem csak hangszínszabályozóval csiszolható a hangzása, de az appjában lévő tesztet végrehajtva fülforma és hallási sajátosságok alapján is javítható a vélt hangminősége.

Semmit sem változott a Nothing dizájnyelve Forrás: Nothing

Vezeték nélküli megoldás lévén az akkus üzemidő néha még a hangzásnál is fontosabb, szerencsére ezen a téren sincs miért szégyenkeznie a fülesnek, a töltőtokban lévő energiával együtt olyan 36 óra zenehallgatást ígér a Nothing. A tok USB-C kábeles mellett 2,5 wattos vezeték nélküli töltést is támogat.

A Nothing internetes boltjában 2023. március 28-tól elérhetővé váló Ear (2) ajánlott fogyasztói ára 149 euró, olyan 57 ezer forint.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!