Idén sem marad el az Apple fejlesztői konferenciája

wwdc 2023
Feltehetően a Reality Pro headset inspirálta a WWDC 2023 logóját
Vágólapra másolva!
A rendszereinek új főverziói mellett a VR-headsete is debütálhat az eseményen.
Vágólapra másolva!

Szokás szerint idén is megtartásra kerül az Apple három évtizedes múltra visszatekintő fejlesztői konferenciája, azonban a klasszikus fizikai rendezvény formához továbbra sem tér vissza a WWDC, a 2023. június 5–9. között megrendezésre esemény előadásait távolról követhetik majd az érdeklődők. Ez eredetileg a koronavírus miatt alakult így, de a jelek szerint nagyon megtetszett a cégnek a formátum, csak az első napon lesz egy regisztrációhoz és kiválasztáshoz kötött találkozó az Apple Parkban.

Feltehetően a Reality Pro headset inspirálta a WWDC 2023 logóját Forrás: Apple

A szokásosnak megfelelően az Apple idén is a fejlesztői konferenciáján fogja leleplezni a megfelelő termékeire az ősztől elérhetővé váló iOS 17, iPadOS 17, macOS 14, watchOS 10, továbbá tvOS 17 operációs rendszereket, a konferencia ezen része a fogyasztók számára is érdekes lehet.

Ha minden igaz, akkor az esemény legnagyobb durranásaként a vállalat bemutathatja az első kiterjesztett és virtuális valóságos headsetét is, bár a hírek szerint az orbitális árcédulát kapó sisakot professzionális felhasználásra szánja, így a többség számára puszta érdekességnek ígérkezik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!