Az OnlyFans sztárjai egy jogi kiskapunak köszönhetően a mellműtétre kérhetnek támogatást az Egyesült Királyságban.

Rebecca Goodwin, OnlyFans-modellForrás: Origo

A 29 éves Rebecca Goodwin négy éve az OnlyFans (amelynek lényege, hogy a felhasználó pénzéért cserébe exkluzív tartalmakat, képeket és videókat nézhet meg) felnőtt tartalmak készítője, és a BBC-nek elmondta, hogy 2020-ban mellnagyobbító műtéten esett át, hogy növelje bevételét az oldalon.

Rebecca, azt mondta, hogy a könyvelője "azonnal felismerte", hogy a műtét, amelyért fizetett, költségként könyvelhető el, amikor 2021-ben benyújtotta adóbevallását.

Ez volt az, ami a legjobban sokkolt, hogy a kozmetikai sebészet ide tartozik, tehát költségként számolható el

- teszi hozzá. Egyedülálló anyaként, két kisgyermekkel, azt mondja, hogy a műtét előtt havi 12 000 dollárt keresett, de ez havi 34 000 dollárra ugrott, miután bemutatta új megjelenését a rajongóinak.

A vonatkozó Egyesült Királyságban érvényes jogszabály szerint, ugyanis a színészeknek és más előadóknak bármilyen üzleti kiadásról igazolni kell, hogy nincs személyes haszna ahhoz, hogy elfogadják és visszaigényelhető legyen. Tehát Rebecca nem saját célú szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát, hanem a vállalkozása nyereségesebbé tétele miatt.