Kiűzték a közösségi médiából a fiatal színésznőt

lily gao
Nem kímélték Lily Gaót a Resident Evil 4 remake csalódott rajongói
Vágólapra másolva!
Elégedetlenek voltak a Resident Evil egyes rajongói a szinkronmunkájával.
Vágólapra másolva!

Újból botrányt kavart a gamer közösség toxikus kisebbsége, a Resident Evil játéksorozat egyes rajongói elüldözték a közösségi médiából Lily Gao színésznőt, miután elégedetlenek voltak a március második felében megjelent Resident Evil 4 remake-ben nyújtott szinkronmunkájával.

Nem kímélték Lily Gaót a Resident Evil 4 remake csalódott rajongói Forrás: IMDB

A kínai születésű, Kanadában felnőtt és élő színésznő a játék ikonikus Ada Wongjának adta a hangját. A karakter egy rejtélyes és saját motivációi által hajtott, manipulatív, folyamatosan bűnözőknek dolgozó problémamegoldó. Gao nem új a szerepben, a 2021-es A kaptár – Raccoon City visszavár című, gyengén sikerült filmben is ő alakította a karaktert.

A Lily Gao által végzett szinkronmunkát rossznak tartók alaposan nekiestek a színésznőnek, így egyetlen 2020-ban megosztott, politikai jellegű bejegyzéstől eltekintve törölte az összes tartalmát az Instagramról, a többi közismert közösségi oldalon pedig fent sincs.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a Resident Evil fanatikus rajongói elégetlenek voltak Ada Wong hangjával, a karaktert korábban megszólaltatott színésznőket is érte zaklatás a rossznak ítélt munkájuk miatt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!