Hivatalos a népmobilnak szánt Galaxy A24

samsung galaxy a24
Pár fiatalos színben is kapható lesz a Samsung Galaxy A24, bár a kinézete helyett inkább az értékével hódíthat
Vágólapra másolva!
Hétköznapi igények kielégítésére szánja a Samsung, a szokásosnál jobb ár-érték aránnyal.
Vágólapra másolva!

Elsőként Vietnámban piacra dobta az idei egyik legolcsóbb okostelefonját a Samsung, a Galaxy A24 elsősorban a mobilszolgáltatók részletfizetéses szerződésein keresztül válhat rendkívül népszerűvé. A készülékért 6,49 millió vietnámi dongot kér, a 94 ezer forintnak megfelelő összegben 10% forgalmi adó van, ezt 27% áfára korrigálva itthon olyan 110 ezer forint jellegű bolti árra lehet majd számítani.

Pár fiatalos színben is kapható lesz a Samsung Galaxy A24, bár a kinézete helyett inkább az értékével hódíthat Forrás: Samsung

Ennyi pénzért nem okoz csalódást az okostelefon, bár a vevők újdonságokra fogékony része fájlalhatja, hogy az 5G mobilhálózatokat még nem támogatja MediaTek Helio G99 rendszerlapkája. Viszont erényei is vannak, egyrészt a legújabb Android 13 és OneUI 5.1 szoftverrel érkezik, másrészt pedig a gyártó nem spórolt a kijelzőjén: 6,5 hüvelykes és 1080×2340 pixeles Super AMOLED panelt kapott, 90 Hz frissítési sebességgel és 1000 nit maximum fényerővel.

A 6 GB memória és a 128 GB memóriakártyával bővíthető háttértár szintén üdvözlendőek, egyes piacokon 8 GB memóriával szerelt variáns is kapható lesz a telefonból. Fotózásban várhatóan csak a kötelezőt hozza majd az Galaxy A24, az előlapi kamerája 13 MP-es, a hátlapjára pedig széles látószögű (50MP), ultraszéles látószögű (5MP), továbbá makró (2MP) képalkotók kerültek.

További említésre méltó sajátosságai, hogy az ujjlenyomat-olvasója oldalt található, kínál audio Jack hangcsatlakozót, az akkuja 5000 milliamperes, továbbá támogatja a 25W vezetékes gyorstöltést.

Gyári töltő viszont nincs a dobozában, már ezt az árkategóriát is elérte az adapter elhagyása.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!