Nem kell félni, Androidra is lesz ChatGPT app

ChatGPT
Vágólapra másolva!
Az Apple iOS rendszerére már elérhető a ChatGPT app, azt ígérik, hogy hamarosan Androidra is jön ilyen.
Vágólapra másolva!

Nem csitul az AI-őrület, annak ellenére sem, hogy az EU, az USA és Kína és komoly szabályozásokra készül, és a legutóbbi G7-találkozón is központi téma volt ennek szükségessége. Az OpenAI pedig igyekszik a ChatGPT-vel továbbra is a figyelem középpontjában maradni.

ChatGPT Forrás: SEL

A napokban megérkezett az iPhone mobilokra a ChatGPT app, így iOS-en már nem kell a böngészőn keresztül vacakolni a szolgáltatás használatakor mobilon. Elsőként persze az USA-ban férnek hozzá, a globális elérhetőségre heteket kell még várni. Az app ingyenes, de az előfizetők extra funkciókat és gyorsabb elérést kapnak.

Azt ígérik továbbá, hogy Androidra is jön a ChatGPT app, nem hagyják ki a másik platform felhasználóit sem. Az app integrálja továbbá a Whisper automatikus beszédfelismerő engine-t, amit több mint 680 ezer órányi, többnyelvű adat alapján képeztek, a web segítségével. Ez az akcentusokra is figyel, a háttérzajokra, szakszavakra. A következő szintet jelentő ChatGPT 5 tréningezéése még idén befejeződik, 2024-ben jelenhet meg az új verzió, már AGI-képességekkel (mesterséges generatív intelligencia).