Minek nekünk még nagyobb iPhone?

iPhone 16 Pro Max vagy Ultra
Vágólapra másolva!
Kicsit korán van még az iPhone 16 Pro Max-pletykákhoz, de előkerült egy renderelt kép, ami a méretnövekedést ábrázolja.
Vágólapra másolva!

Az Apple előre tervez, ezért megszokhattuk, hogy rengeteg minden szivárog ki a termékeiről, és nem csak a következő modellekről, hanem az azok utániakról is. Ez azt jelenti, hogy ideje már az iPhone 16 Pro Maxről (Ultra?) beszélnek, amely nagyobb kijelzőt hoz majd magával az iPhone 15 Pro Maxhez képest.

iPhone 16 Pro Max vagy Ultra Forrás: 9to5Mac

Már renderelt képek is előkerültek a következő két év csúcskészülékeiről, így látható, hogyan növelik még tovább az amúgy is hatalmas csúcsmodell méreteit. A 6,9 hüvelykes kijelző inkább magasabb, mint szélesebb lesz, de így is szélesebbé válik a jelenleginél. Az iPhone 16 Ultra tehát 76,7 mm helyett már 77,2 mm széles lehet, ami végképp a használhatóság határát súrolná. 159,8 mm helyett pedig 165 mm magas lenne ez a modell.

Hasonló méretnövekedésen mehet át az iPhone 16 Pro is majd, ott állítólag azért, hogy beférjen a periszkópkamera. Ilyen viszont az iPhone 15 Pro Maxben is lesz már, így rejtély, hogy miért kell a legnagyobb modell méreteit is növelni. Persze odébb van még a 16-os széria, így kár bármit biztosra venni.