Spórolást segítő fejlesztést kap a Steam

gamer pc gaming videojáték
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Ennek ellenére van jobb megoldás a játékok lehető legolcsóbb beszerzésére.
Vágólapra másolva!

Fogyasztóbarát fejlesztés kezdett elérhetővé válni a Steamen, a piacvezető digitális számítógépes játékbolt az uniós országokban hamarosan már nem csak a kínálatában lévő termékek aktuális árait fogja kijelezni, de mutatja majd az előző harminc napban látott legalacsonyabb árukat is.

Az EU kívánságára válik elérhetővé a Steam új funkciója Forrás: RODNAE Productions / Pexels

Ez nagy segítséget jelenthet a kevésbé tudatos vásárlóknak, hiszen jobb esetben leleplezheti a termékek leárazásokkor megszokott árait. Rengeteg olyan régebbi játék van a Steamen, amelyeket a kiadók alapvetően a mai napig teljes áron kínálnak, de a piactér nagy leárazásai során hajlandóak akár 50-80% engedménnyel is odaadni azokat.

A funkciót hullámokban aktiválja a Steam, egyelőre nem mindegyik EU-s országban vált elérhetővé, hírünk írásakor még hazánkban sem volt látható a termékoldalakon az adalékinformáció.

Az igazán tudatosan vásárolni kívánó számítógépes játékosok legjobb barátja ettől függetlenül továbbra is az Is There Any Deal portál lesz, ez folyamatosan követi a játékok árait a digitális boltokban, így áttekinthetőek az éppen futó akciók, és láthatóak áruházanként a valaha volt legalacsonyabb árak is.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!