Nem fut a Mac számítógépén a Diablo játéksorozat legújabb része.

Az elmúlt években javulni kezdett a videójátékokkal szórakozók megítélése, a régi sztereotípiák leomlásának talán legfontosabb okai, hogy már szinte mindenki ismer legalább egy-két gamert, továbbá hírességek is nyíltan vállalni kezdték a hobbi űzését, egyre kevésbé félnek a kinevetésüktől.

A gamer hírességek közül az egyik legszokatlanabb figura a 67 éves Whoopi Goldberg, az Oscar-díjas színésznő hatalmas rajongója a Diablo játéksorozatnak, így természetesen azonnal játszani szeretett volna a napokban megjelent negyedik részével. Meg is vásárolta, azonban csak utólag döbbent rá, hogy az előző részekkel szemben az jelenleg nem érhető el Macre.

Ez alaposan kiakasztotta, így egy instagramos videóban megkérte a Blizzardot, hogy adja ki az Apple számítógépeire is a játékot.

Goldberg magas vérnyomása érthető, hiszen az elmúlt években javarészt botrányokat halmozott Blizzard végre képes volt hozni a vállalattól elvártat, a Diablo IV-et a média és a játékosok is kiválóan fogadták, méltó folytatása a legendás hack'n'slash szériának.

Hírünk írásáig a Blizzard nem reagált a színésznő instagramos videójára, de nem lenne meglepő, ha megpróbálná ellátni egy windowsos számítógéppel vagy játékkonzollal, hogy kiköszörülje a csorbát. A stúdió egyelőre nem jelentette be a Diablo IV maces verzióját, de az elődeihez hasonlóan előbb-utóbb jó eséllyel befut majd az Apple számítógépeire is.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!