A Bigi okosalkalmazás forradalmasítja a kedvezmények és ajánlatok világát

Vágólapra másolva!
2017.május 3-án a közkedvelt Gundel étteremben megrendezésre került a vadonatúj Bigi mobilalkalmazás bemutatása. Ezzel a kreatív és innovatív ötletgazda csapat gyakorlatilag forradalmasította a kedvezmények és az ajánlatok világát, ezáltal újdonságot hozva Magyarországra. Az applikációt egyszerű kezelni és használata megkönnyíti a mindennapokat. 
Vágólapra másolva!
Forrás: Bigi

A gyorsan teret hódító okosalkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból, illetve a Google Play-ből is. Ezzel a hihetetlenül hasznos app-al könnyen rábukkanhatsz, majd azonnal kiválthatsz exkluzív, izgalmas kedvezményeket és ajánlatokat a közeledben. A beépített helymeghatározással és útvonaltervezővel ugyanis azonnal megtalálhatod a hozzád legközelebb esőket kezdésképp Budapest területén, majd szerte Európában. Legyen szó akár egy finom ebédről a happy hour napszakban, 2 sör egy áráért számos romkocsmában, vagy egy mozi ajándék kukoricával a város szívében.

A felhasználóbarát dizájnnak köszönhetően a helyi és később országos kedvezményekre is hamar rátalálhatsz a különböző témakörök alatt. A Bigi sokféle kategóriát tartalmaz, így kellően széleskörűen lefedi a szolgáltatói lehetőségek választékát. Ezek az aktív programok; bárok & klubok, étkezés; szórakozás; divat; elektronikai termékek; ajándékok; egészség & szépség; utazás; szállás; otthon és végül szolgáltatás.

Forrás: Bigi

Az alkalmazásban minden információ a használója rendelkezésére áll: az ajánlat ára, elérhetősége és leírása. Csak a mobilodra van szükség, hogy beválthasd a kedvezményeket, a kijelzőn megjelenő egyedi QR kód segítségével.

Takarékoskodj könnyedén és vásárlásaid után gyűjtsd a Bigi pontokat a későbbi értékes ajándékokért!

Az nyitóünnepségen 130 vendég volt jelen, köztük főként az aktuális partnerek, valamint potenciális szolgáltató cégek is, akiket óriási nyitási akciókkal vártak. Jelen voltak például a Broadway Club, a népszerű DM üzletlánc-, továbbá NR1Fitnes, a Vinolina bár, a Szimpla Kert és a Moove Rent képviselői is. A résztvevők között kisorsolásra került a Bigi szolgáltatásai közül 3 értékes csomag, így a szolgáltatóknak érdemes volt kihasználni a lehetőséget.

Forrás: Bigi

Az újdonsült Bigi csapata igen melegszívűnek bizonyult, mivel az est folyamán számos csomagjukat árverésre bocsátották egy licitálás keretében, ahol készséggel a teljes befolyó összeget felajánlották az Országos Állatmentő Alapítvány számára.

A Bigi bevezet a kedvezmények barátságos, innovatív és kényelmes világába. Élj okosabban, töltsd le még ma és élvezd a Bigi nyújtotta élményt!

Az alkalmazás innen tölthető le ingyenesen!