Január 1-től készpénzmentes a Papp László Budapest Sportaréna

Vágólapra másolva!
A Sportarénában január 1-jétől csak elektronikusan lehet majd fizetni a büfékben és a parkolóban - így felgyorsul a belépés és a kiszolgálás is, a saját fejlesztésű applikációnak köszönhetően pedig további kényelmi funkciók várnak.
Vágólapra másolva!

A fedett európai Arénák között elsőként 2018. január 1‑jétől a Budapest Sportaréna készpénzmentessé válik. Az egyérintéses fizetés már egy éve elérhető minden kasszánál, de mostantól a büfékben és a parkolásnál is csak kártyával fizethetsz majd. A gyorsabb kiszolgálás mellett pedig számos más fejlesztés garantálja, hogy ne csak maga a koncert vagy a sportesemény, de a kapcsolódó szolgáltatások is az élmény részévé váljanak.

Elindul az Aréna saját fejlesztésű applikációja is, melyet érdemes még a programlátogatás előtt letölteni. Ez tárolja a megvásárolt jegyet, mely így nem másolható, az NFC képes jegykezelőrendszer pedig gyorsabban le tudja olvasni, mint a nyomtatott jegy vonalkódját, tovább gyorsítva ezzel a bejutást.
Az alkalmazás segítségével előre tudsz ételt rendelni, és még érkezés előtt kiválthatod a parkolójegyedet.

Abban az esetben, ha még nem rendelkeznél bankkártyával, az Aréna automatáiból feltöltőkártyát válthatsz ki, melyek teljes értékű kártyaként szolgálnak, így minden kártyaelfogadóhelyen használhatók.

Az Aréna mobilapplikációját itt tudod letölteni.