Az ITSH a kollégákkal együtt dolgozik az összképen

A dinnyés tárgyakban, a világjárásban és az IT projektekben közös egy sokszínű egyéniség, akinél a sokféle terület remekül kiegészíti egymást. Lukácsy Anna az IT Services Hungary kampányában ötletes rajzon és rövidfilmben mutatja be, hogy ez miként lehetséges.

Forrás: IT Services

- Miért jelentkeztél a kampányra?

- Úgy éreztem, szívesen adnám az arcom ehhez a kampányhoz. Szeretem a céget, és szerintem olyan embereket kerestek, akik ezt szívből tudják képviselni.

- Hogyan zajlott a közös rajzolás és a filmforgatás?

- A kampányban valóban együtt dolgoztunk az összképen. A rajz tökéletesen tükrözi a munkahelyi és a magánéletemet. A forgatás könnyen ment, az ábra segítségével gördülékenyen tudtam mesélni.

-  Mit árul el a rajz az ITSH-ról és a munkádról?

- Team leaderként több csapatot vezetek. Szeretem a pörgős tempót: sokat utazom, mert fontosnak tartom, hogy személyesen is kommunikáljak a kollégákkal Budapesten, Debrecenben és Pécsen.

- Az ITSH nemzetközi hátterű, stabil munkahely, ahol több mint 4000-en dolgozunk. Akiben megvan az ambíció, a támogató vállalati kultúrának köszönhetően minden segítséget megkap a fejlődéshez.

- És végül, hogyan fér össze a világjárás, a dinnyés tárgyak gyűjtése és az IT-projektek menedzselése?

- Ehhez mindenekelőtt egy olyan figyelmes és rugalmas munkahely szükséges, mint az ITSH. Az utazást a munkámban és a szabadidőmben is élvezem, ráadásul a filmekre, a kávéimádatra és a dinnyés tárgyakra is marad idő.

Kíváncsi vagy a többi szereplőre is? Nézd meg a videókat itt!