Kisebb költség, nagyobb hatékonyság a hibrid IT-vel

Vágólapra másolva!
A rugalmas, könnyű és gyorsan finomhangolható erőforrások révén az ügyfelek jobban ki tudják használni az infrastruktúrájukban rejlő lehetőségeket. A ma elérhető legmagasabb szintű automatizáció leveszi az üzemeltetés válláról a terheket, így az emberi erőforrás jobban kihasználhatóvá, a hibrid IT rendszerek pedig reszponzívabbá válhatnak. Ezzel párhuzamosan csökken a fojtogató szakemberhiány, hiszen kevesebb szakértővel is magabiztosan üzemeltethető HPE Synergy.
Vágólapra másolva!
Forrás: Hpe Brand

A kapcsolódó költségek optimalizálásával, például a kihasználatlan kapacitás eltávolításával lényegesen alacsonyabb birtoklásiköltség-szint mellett biztosítható a megszokott on-site rendszerekhez képest magasabb színvonalú üzemeltetés. A Hewlett-Packard Enterprise Synergy megoldása növeli a produktivitást és az egész adatközpontra kiterjedő ellenőrzést. Az üzletfejlesztést elősegítő változások másodpercek alatt életbe léptethetők a komponálható infrastruktúrának köszönhetően.

Forrás: Stock Image

A hagyományos informatikai megoldások túlságosan rugalmatlanok a modern üzleti igények kielégítésére. Az on-premise és a felhő előnyeinek ideális kombinációjával létrejövő hibrid IT viszont nem csak üzleti értéket és versenyelőnyt, hanem az informatika nagyobb felelősségvállalását is magával hozza.