Ingyenes hívás a webes zöldszámmal

Vágólapra másolva!
Új opciót kínál a Jajah.com: egy webes gomb segítségével ingyen hívhatók a felhasználói. Az újítás elsősorban cégeknek jöhet jól.
Vágólapra másolva!

A cég Jajah-gombok néven vezette be az új szolgáltatást, amelynek lényege, hogy a felhasználók egy virtuális gombot hozhatnak létre, amelyet a weboldalon, e-mail-aláírásban, blogon, vagy bármilyen webes profilban el lehet helyezni. A hívónak az itt látható mezőbe kell beírnia a saját telefonszámát, majd megnyomnia a "Call" gombot.

Ahogy a kapcsolat létrejött, mint a hívó, mint a hívott fél telefonja kicseng, és lehet beszélni egymással. A hívás díját ilyenkor a hívott fél fizetni. A Jajah.com olyan kedvezményes tarifákat kínál a telefonáláshoz, amelyek a rendes tarifáknál jóval olcsóbbak: Európán belül például pár centért lehet beszélni, de bizonyos zónákban a regisztrált felhasználók számára ingyenesek a hívások.

A cég az új szolgáltatást elsősorban olyan cégeknek, szolgáltatóknak ajánlja, akik szeretnének gyors, ingyenes elérhetőséget biztosítani magukhoz az ügyfeleiknek. A gombokon be lehet állítani azt is, hogy mettől meddig fogadja a felhasználó a hívásokat, lehetőség van hívásszűrésre, és be lehet állítani limitösszeget.