Torrentkeresés gyorsan és hatékonyan

Vágólapra másolva!
Rendszeresen felbukkannak újabb bittorrent-szájtok és keresők, a YouTorrent.com azonban két dolog miatt is figyelmet érdemel: minden fontosabb oldalt indexel, és nagyon gyors.
Vágólapra másolva!

Az oldalt készítői a "világ első valós idejű összehasonlító torrentkeresőjeként" definiálják. A szájt valójában egy meta-kereső, vagyis nem tárol a torrentezéshez szükséges tracker-fájlokat, ehelyett a legnépszerűbb torrentoldalak állományát indexeli - köztük több más keresőt is.

A YouTorrent.com-on keresztül 12 torrentoldal tartalmát lehet böngészni, amelyek között a nálunk népszerű Mininova és az IsoHunt is ott van, de az oldal a hivatalos BitTorrent oldalt is indexeli. Maga a keresés villámgyors, a találatok pedig alapértelmezésben népszerűség szerint kerülnek kilistázásra. Ez a lehető leggyorsabb letöltésben segít a felhasználónak, hiszen amit a legtöbben töltenek le vagy fel, az a leggyorsabban letölthető a Bittorrentel.

Emellett az oldal felületének kialakítása is igen ízléses, és "élőben" követhetjük rajta figyelemmel, ahogy a keresőmotor végigpörgeti az egyes beindexelt szájtokat. A szájton láthatók a legnépszerűbb keresések is, a találatokat pedig azok helye és feltöltésének ideje szerint is ki lehet listázni.