Web 2.0 Symposium a Millenárison

Vágólapra másolva!
A tavalyi Web 2.2 Symposium sikerét követően az Agria Produkció Kft. idén március 4-én, a budapesti Millenáris Park Teátrumában rendezi a Web 2.0 Symposiumot.
Vágólapra másolva!

Az egynapos program előadásai között az érdeklődők a web kettő fogalomköreiből felhasználói, üzleti és marketing témákról hallhatnak előadásokat - tudtuk meg a szervezők közleményéből.

A 35 előadó között szerepel többek között Simó György és Winkler János, a Magyar Telekom Nyrt. vezérigazgató-helyettesei, Szabó György, a Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgatója, Balázs Csaba, az Econet.hu elnöke, valamint Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. ügyvezető igazgatója.

A kiemelt témák között szerepel a PC utáni korszak kihívásai, az orvoslás jövője a virtuális világban, a web 2.0 szerepe a vállalati gyakorlatban, vagy a webkommunikáció, az innováció a marketingben.

Az idei Web 2.0 Symposiumon első alkalommal kerül átadásra a Sanoma Szupernóva-díj is, amelyet az arra három legérdemesebb honlap nyerheti el, melyek kitűnnek igényes tartalmakkal, egyedi műszaki megoldásokkal. Az egymillió forintos összedíjazású elismerésről egy szakmai zsűri dönt.

A Web 2.0 Symposium részletes programja és a részvétellel kapcsolatban további információ az alábbi weboldalon olvasható: http://web23.ap.hu/