Norvég búvárok kergették meg a Street View autóját

Vágólapra másolva!
Az igazán elszánt őrülteknek számtalan lehetőséget biztosít a Google Street View. Szigonyt lóbáló norvég búvárok kergették meg a Google kamerás autóját Bergenben - fedezte fel az Aftenposten.
Vágólapra másolva!

A fotók tanulsága szerint a fényképezőgépes autó napozás közben zavarta meg a két búvárruhába öltözött férfit, akik a felháborodástól vezetve még pár száz méteren keresztül villát és szigonyt lóbálva kergették a kocsit.

Forrás: [origo]
Úszótalpban nehéz futni, ez a kocsi szerencséje

A szemüveggel és búvártalppal is felszerelt férfiak egy saroknyi futás után unták meg a kocsi kergetését. Arról nincs információ, hogy a kergetőzés után visszamentek-e napozni, vagy lementek a partra merülni egyet.

Bárkiből lehet hülye a Street View-n

Sok kellemetlen, meglepő, kínos és vicces dolgot fotóztak már le a Google kamerás autói. A rendezett kertvárosokban biciklijükkel orra eső kisgyerekeket, a külvárosokban dolgukat végző embereket, a szórakozónegyedekben pedig súlyosan másnapos vagy még kínosan részeg bulizókat lehet találni, ha figyelmesen keressük.

Az autók némiképp kiszámítható útvonalát kihasználva tiltakozásokat is tartottak már a Google tevékenysége ellen. Németországban például középső ujjukat feltartó, illetve nadrágjukat letoló aktivisták zavarták meg a fényképezést.