Samsung: olcsó Google-mobilok várhatók

Vágólapra másolva!
Jövőre egy sor olyan érintőképernyővel szerelt, a Google cég Android szoftverét futtató, olcsó készülékkel akar előrukkolni a Samsung, amelyek mobilinternetes funkciókra lesznek kiélezve.
Vágólapra másolva!

A TechRadar beszámolója szerint a dél-koreai cég 2010-ben egy sor új androidos készülékkel jelenik majd meg. A cég termékmenedzsere a lapnak úgy nyilatkozott, az új mobilok ára jóval száz dollár - vagyis húszezer forint - alatti lesz, bár az nem derült ki a nyilatkozatokból egyértelműen, hogy ezt az árat hűségszerződéssel értik-e.

Forrás: [origo]

Az újdonságok az iPhone-hoz hasonlóan érintőképernyővel szerelt típusok lesznek, amelyek teljes értékű internetezésre lesznek használhatók, azaz rendes, asztali PC-re szánt honlapokat is meg lehet majd nézni rajtuk. A cég első Google Android szoftvert használó készüléke egyébként még a nyáron a piacra kerül majd i7500 Galaxy néven, ez azonban legalább 150 ezer forintnak megfelelő összegbe kerülő prémium modell lesz, amelyből a hírek szerint egy olcsóbb modell is készül majd Galaxy Lite (i5700) néven.