Google-mobil a T-Mobile-nál is októbertől

Vágólapra másolva!
Októbertől lesz kapható a T-Mobile hazai üzleteiben a T-Mobile Pulse nevű érintőképernyős készülék, amely az általunk nemrég tesztelt - és a Vodafone-nál kapható - HTC Heróhoz hasonlóan a Google cég Android operációs rendszerét futtatja. Várható ára még nem ismert.
Vágólapra másolva!

A készüléket a hálózati eszközeiről ismert Huawei cég gyártja a mobilszolgáltató számára. 3,5 colos, vagyis közel 9 centiméteres képátlójú érintőképernyővel szerelik fel, amely 480x320 pixeles felbontást kínál. A telefonon a Google Android operációs rendszer fut majd, amely az alapvető hívásfunkciók mellett számos mobilinternetes funkciót, így például e-mailt, chatet és a közösségi oldalak elérését biztosítja.

A csupán 13,5 milliméter vastag készüléket emellett felszerelik egy 3,2 megapixeles digitális fotókat rögzíteni képes, autófókuszos kamerával, 3G/HSDPA internettel, wifivel, Bluetoothszal, GPS-szel, memóriakártya-bővítőhellyel és az általunk tesztelt HTC Heróhoz hasonlóan miniatűr trackball segítségével lehet mozogni a menüjében. A készülék a gyártói adatok szerint akár 3,5 órás beszélgetési és 300 órás készenléti időt is kínál, maximum 16 GB -os memóriabővítési lehetőséggel rendelkezik és a legújabb verziójú, 1.5-ös Google Android operációs szoftver fut majd rajta.

ForrA!s: [origo]
ForrA!s: [origo]

A T-Mobile Pulse októbertől lesz kapható Magyarországon és további hét európai országban, várható árát és premierjének pontos dátumát később jelentik be.

(Lapunk kiadója, akárcsak a T-Mobile Magyarország, a Magyar Telekom-csoport tagja.)