Korlátlan zeneletöltés mobilra havidíjért - ez a Play Now plus

Vágólapra másolva!
Több millió zeneszám korlátlan letöltésének lehetőségével a Sony Ericsson és a T-Mobile új, havidíjas zene-előfizetést vezetett be. A DRM-mel védett számok jelenleg három mobilra tölthetőek le, a kínálatban szerepel a legtöbb magyar kiadó is.
Vágólapra másolva!

A Play Now plus 2400 Ft-os havi díj ellenében (1 éves hűségnyilatkozat mellett), belföldön a T-Mobile hálózatán korlátlan letöltési lehetőséget biztosít a világ négy legnagyobb zenei kiadójának, illetve a legtöbb hazai kiadó folyamatosan bővülő kínálatához. A szolgáltatás jelenleg a Sony Ericsson W995, W705 és a W595 készülékekkel érhető el, de a készüléklista még idén újabbakkal bővül. Aki már rendelkezik a fenti telefonok valamelyikével, annak a T-Mobile ügyfélszolgálaton alkalmassá teszik készülékét a szolgáltatás használatára.

Forrás: [origo]

A szolgáltatás keretében elérhető több millió szám DRM másolásvédelemmel tölthető le, a jogosítás a mobil mellett három számítógépre is kiterjed, a pc-s kliens pedig szinkronizálja is az eszközöket. A számok az előfizetés időtartama alatt szabadon meghallgathatók, illetve hat hónap után a 100 leggyakrabban hallgatott szám, majd ezt követően havonta 17 dal másolásvédelem nélkül hozzáférhetővé válik, és az előfizetés esetleges lemondása után is megtartható, meghallgatható.

A mobilinternet segítségével, ha a szélessávú hálózat hozzáférhető, a számok átlagosan 10-60 másodperc alatt a telefonra tölthetők, majd azonnal meghallgathatók. Ezen letöltések adatforgalma a mobilnet előfizetésben nem jelenik meg. A Play Now plus képes mobiltelefonokra előre feltelepítettek ezer, a slágerlisták alapján válogatott zeneszámot.

A szolgáltatás közösségi elemeket is tartalmaz - az előfizetők megismerkedhetnek a hasonló zenei ízlésű felhasználókkal, illetve megoszthatják ismerőseikkel zenei választásaikat -, emellett zenei hírekkel is szolgál a mobilos kliens. Az ismeretlen, például rádióban hallott dalok azonosítását a készülékekben elérhető Track ID nevű funkció segíti, amely a hallott zenéből néhány másodpercet rögzít, majd azonosítja a dalt előadó és cím szerint, amely eztán az adatbázisból letölthető, ha szerepel a kínálatban.

A T-Mobile havidíjas és Dominós ügyfelei az új zene-előfizetés szolgáltatást a megjelölt Sony Ericsson készülékekkel két hétig díjmentesen kipróbálhatják.