USB-s pornószimulátort dobnak piacra

Vágólapra másolva!
USB-n a számítógéphez kapcsolható genitália-szimulátor hardveregységgel törekszik a netről letölthető pornófilmek által biztosított maximális szexuális élményre a RealTouch nevű  online szolgáltatást fejlesztő cég. A filmvásznon zajló eseményeknek megfelelően a felhasználó hímvesszőjét stimuláló eszköz egyelőre csak heteró és meleg férfiaknak szánt változatban érhető el, női verzió nem készült belőle.
Vágólapra másolva!

A CES szórakoztatóelektronikai vásárral átfedésben rendezték meg a pornóipar hasonló vásárát, az Adult Entertainment Expót Las Vegasban. Ezen a rendezvényen mutatkozott be a RealTouch nevű eszköz, amely a felnőtteknek szánt filmek online kölcsönzőjét üzemeltető Adult Entertainment Broadcast Network (AEBN) terméke, és várhatóan februártól lehet majd megrendelni a cégtől. A százötven dollárért, vagyis mintegy harmincezer forintért megvásárolható ketyere fejlesztője szerint orális, vaginális és anális szexuális aktus érzetét egyaránt képes visszaadni hímnemű használójának.

USB-n kapcsolódik

A szexszimulátor használatában ugyanakkor némi nehézséget okozhat, az eszköz nem képes vezeték nélküli kommunikációra, USB-porton kell csatlakoztatni a számítógéphez egy asztali adapteren keresztül, amely a konnektorba dugva kap áramot, ez működteti magát a stimuláló hardvert is. A felhasználóval közvetlen fizikai kontaktusba kerülő egység belsejét a bőrhöz hasonló tapintású, VersaFlex nevű műanyag borítja, belső fűtőegysége melegíti testhőmérsékletűre, míg az aktus érzetét szervomotorok által vezérelt gumiszalagok reprodukálják. Az eszközt vízbázisú síkosító folyadékkal is meg kell tölteni használat előtt, ezt maga adagolja belsejébe használat közben. A készítő cég oldalán lévő információk szerint a kütyüben olyan technológiát alkalmaznak, amely többek között a játékkonzolok irányítóiban és a NASA űrszimulátoraiban is használnak. A megoldás egyelőre csak Windows alatt működőképes, aktiválásához egy plugint kell telepíteni a Windows Media Playerre - a későbbiekben egyéb lejátszószoftverek támogatását is tervezik.

Forrás: [origo]

Csak online pornótékával működik

Természetesen a nem szokványos periféria kiötlői komplett üzleti modellt is építettek a termék mögé: a RealTouch-ot csak internetes aktiválás után lehet használatba venni, a százötven dollárban pedig 30 percnyi filmnézés foglaltatik benne, és kizárólag az AEBN online pornótékájából kikölcsönzött filmekkel lehet majd használni, melyeket a férfi főszereplő szemszögéből vettek fel. Arról a meleg és heteró látogatókat eltérő tartalmakkal fogadó honlapon nem szolgálnak információkkal, hogy hány alkotás kompatibilis az új szimulátorral. Használat után a ketyere az asztali adapterből kihúzva egyszerűen elmosható a csap alatt külső borításának szétpattintását követően.