A Vodafone is saját tarifát ad az iPhone-hoz

Vágólapra másolva!
November 29-étől a  T-Mobile után újabb magyar mobilszolgáltatónál lesz kapható az Apple nagy sikernek örvendő iPhone 4. A Vodafone-nál a leghosszabb hűség és a legtöbb extra szolgáltatás vállalása esetén akár tízezer forintért haza lehet vinni az okostelefonokat, míg a minimális kötöttséget tarartalmazó feltöltőkártyás konstrukcióban 220 ezer forintot kell leperkálni érte.
Vágólapra másolva!

A legújabb modell, az iPhone 4 mellett a T-Mobile-hoz hasonlóan a Vodafone is árusítani fogja a korábbi - és olcsóbb - 3GS- modellt is, ehhez akár egy forintért is hozzá lehet jutni. Ehhez a kedvező árhoz a havi 21 ezer forintba kerülő Vodafone Smart 1000 csomagot kell választani. Ugyanezzel a borsos havidíjú tarifacsomaggal egyébként az iPhone 4 sem túl drága, a 16 gigabájtos típust 9900 forintért, a 32 gigabájtosat pedig 47 ezer forintért lehet beszerezi.

Forrás: [origo]
Már két szolgáltatónál kapható a netezni és játszani egyaránt jó iPhone 4

A Vodafone a készülékekhez Smart néven kifejezetten az iPhone-okhoz kidolgozott előfizetési csomagokat is kínál. Ezek közül a legolcsóbb havi hatezer forintjába kerül az előfizetőnek, ezért 200 perc beszélgetést, ötven darab sms-t és egy gigabájt adatforgalmat kap. A csomagok adattúlforgalmazási díj nélküliek, tehát az Smart csomagokban foglalt 1-2 gigabájtnyi adatforgalom átlépése után sem kell pótdíjat fizetni a további netezésért, a letöltés sebessége azonban megcsappan. Az iPhone 4 a legolcsóbb Smart előfizetéssel 110 ezer forintba kerül, az előfizetésre és a tarifára vállalt kétéves hűségnyilatkozattal.

Az Apple okostelefonjait feltöltőkártyás csomagban is meg lehet kapni, ez gyakorlatilag egyetlen megkötést tartalmaz: rivális cég SIM-kártyájával nem lehet használni a készüléket. A 3GS-ért 154 ezer forintot, a kevesebb memóriával szerelt iPhone 4-ért 185 ezer forintot, a 32 gigabájtos csúcsmodellért pedig 220 ezer forintot kell kifizetni. A rendelkezésre álló lakossági és üzleti díjcsomagokat, valamint az iPhone 4-hez ajánlott Smart csomagokhoz járó prémiumszolgáltatások listáját az iphone.vodafone.hu oldalon lehet megtalálni.