Először az Istvánokat hívják meg - show az m1-en

Show-műsort készít elő a Magyar Televízió. A NÉVshowR meghívottai a leggyakoribb magyar keresztnevekkel megáldott közéleti személyiségek lesznek.

Medence, pezsgő, grillparti, helikopter lesznek a kellékei a Normafa Hotelben felvételre kerülő show-nak. Az augusztusi 6-i forgatásra először az Istvánokat hívják meg: Kovács Kokót, Mikót, Lerchet, Szívóst, Sztankayt, Gyulayt, Csukást és Bergendyt.

A műsorkészítők nemcsak az ünnepelteknek akarnak örömet szerezni, hanem a nyilvános felvételek közönségének is. Bevonják őket a játékba: ők is nyerhetnek. Annak ellenére, hogy titokként kezelnek minden hírt a műsorral kapcsolatban, sikerült kideríteni, hogy világsztárokkal is tárgyalnak a produkcióban való szereplésről. A műsorvezető személye még nem ismert, viszont Kun Zsuzsát és Román Pétert emlegetik a produkció létrehozói között.

A Magyar Televízió élére július 12-én kinevezett elnök, korábbi ügyvezető alelnök, Medreczky Károly győztes pályázatában több újítást is felsorolt a köztévé presztízsének helyreállítására.