Nem hozta a várt nézettséget az RTL Klubtól áthódított két műsorvezető, Boros Lajos és Bochkor Gábor új show-ja. A műsor ezen túl csak kéthetente jelentkezik, a többi szerda estén a nézők visszahódítására Benny Hill filmeket sugároz a tv2.

Bochkor-BorosNagy visszhangot keltett a két műsorvezető, Boros Lajos és Bochkor Gábor átigazolása az RTL Klubtól a tv2-höz. Öt hete futó új show-t pedig nagy várakozás előzte meg, hiszen a Sláger Rádióból is ismert páros népszerű műsort vezetett az RTL Klubon: a szombat esti Kész átverés show-t.  Azonban a tv2-n sugárzott új Boros - Bochkor Show nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért a csatorna várhatóan csak kéthetente tűzi műsorra, a többi szerda estén pedig Benny Hill filmekkel igyekszik visszahódítani a nézőket. Ezen túl a Boros-Bochkor Show stábját is megerősítik további gegmennek és szerkesztőkkel

Borosék nem bánják, hogy Benny Hill-lel kell osztozniuk a szerda estéken. Abban bíznak, hogy, ha megmarad a műsoruk, 3-4 hónap múlva biztos nagyon népszerű lesz, ugyanis ez a show saját fejlesztésű szemben a Kész átveréssel, mely egy szokásos sémára épült, ezért - Borosék szerint - könnyebben fogadták a nézők.