A sztároknak kijáró hófehér limuzinban érkezik Koós János a belvárosi kávézóba, a Koós Klubba, ahol már rajongók népes csoportja várja. A népszerű művész nem fordult a vendéglátóipar felé, csupán legújabb szórakoztató műsorának felvételei zajlanak. A készítők elárulták, egy vadonatúj műfajjal találkozhatnak mindazok, akik az m1-en havonta jelentkező Koós Klubbot választják.

Koós János újra saját műsorral jelentkezik, és bár a Koóstoló eltűnte után a nyilatkozatokból úgy látszott, az RTL Klub meg akarja tartani a kiváló humorú művészt, most Koós visszatért a gyökereihez. A Koós Klub a királyi csatornán először január 20-án lesz látható. A kezdetekben havonta - később esetleg kéthetente - jelentkező ötvenperces adások egy vadonatúj stílusban készülnek, ötvözik a két legsikeresebb műfaj, a szappanopera és a show elemeit.

"Ez egy olyan klub - meséli Koós János házigazda -, ahová fellépés után betérnek a művészek, akik némelyike a remek hangulatnak köszönhetően a többieknek egy-egy produkcióval kedveskedik. Minden adásban négy vendégem lesz, mind olyanok, akik közel állnak hozzám, és akikkel, egy, öt, negyven éve szívesen dolgozom együtt. Sok műsorból a legjobbak tűnnek fel velem és körülöttem."

A házigazda és a felbukkanó sztárok mellett a klubban lesznek állandó szereplők is, többek között a hely két énekesnője, Koós Réka és Farkas Zsófi, valamint a pincérek szerepében Hajdu István és Magyar Attila. Ők azok, akikkel mindenféle bonyodalom történik részről részre, a szappanopera stílusában.

A felvételek alatt Koós János márt az öltözőben remek hangulatot teremtet sztorijaival, pedig a főcímhez rengetegszer kellett átöltöznie. A népszerű előadóművész felbukkan mint londiner, mint sofőr, mint sztár és mint járókelő. Ahogy elárulta, nem is az öltözködés jelent számára igazi gondot, hanem 46-os lába. A produkció ezért több pár cipőt csináltatott a nagy lábon élő művésznek.

"Sok helyen nem kapható ilyen nagy lábbeli - mesélte Koós a forgatás szünetében -, de a minap nagy szerencse ért. Két csodálatos cipőt sikerült vásárolnom, s mert az eladók annyira készségesek voltak velem, röviddel a távozás után visszatértem két szál virággal, és megköszöntem nekik kedvességüket."