Búcsuzik a Multimilliomos. Most és nem soha. Legalábbis ez a hír járja a tv2 népszerű, nagy nyereményeket, színes egyéniségeket felvonultató műsoráról. A csatorna nem veri nagydobra a dolgot - a kéthetes televízió-rádió műsorokban a jövő héten, csütörtökön, a megszokott napon, a Tények után ott az ígéret, miszerint 19 órakor kezdődik, 19.55-ig tart a Multimilliomos.

Nincs egy hete, hogy Pintér Dezső, a tv2 elnöke spanyolországi pihenéséről visszatérve beszámolt a Blikknek a sztárparádéról, az Oscar-díjas filmekről, a megújuló műsorokról, és azt is megerősítette, hogy a hétfő-kedd-szerda este Máté Krisztináé és a Nics kegyelemé, a csütörtök a Multimilliomosé és a milliomosok játszótársáé, Jakupcsek Gabrielláé. A folytatás teljesen érthető lenne, mert a tv2 egyik legnépszerűbb műsoráról van szó. Volt itt több mint 27 milliós szupernyeremény, és ült a székben a műsorvezetővel szemben majd négyszáz játékos. A Multimilliomos internetes honlapján is nagy a forgalom, a rendszeres bejelentkezők száma megközelíti a százezret.

Most mégis a távozásról kell beszélni, ami fájdalmasan szép lehet, hiszen a műsorvezető vendége már a múlt heti adásban is komoly összegnél tartott, amikor a műsoridő megszakította a játékot.

Jakupcsek Gabriella szerint értesüléseink nem alaptalanok. "Átmenetileg szünetel a Multimilliomos, ennyi az, amit mondani tudok. És hogy a játékos mennyit nyer? A kérdésekre térjünk vissza, amikor már a dolgok megtörténtek, a játék is, a búcsú is múlt idővé lett" - mondta a népszerű műsorvezető.