Bizonytalan a Jóbarátok jövője

Még mindig nem dőlt el, hogy folytatódik-e a Jóbarátok című népszerű amerikai tévésorozat. A vígjátéksorozatban szereplő színészek a Golden Globe ceremónián sem szolgáltak bővebb információval.

A sorozat producereinek az elkövetkezendő két hónapban el kell dönteniük, hogy a forgatókönyv készítői megírják-e a befejezést. A döntés a produkcióban játszó színészek, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox Arquette, David Schwimmer és Matthew Perry kezében van.

A kaliforniai Beverly Hilton hotelben rendezett díjátadó ünnepségen a Phoebe szerepét játszó Kudrow az újságírók kérdéseire kitérő választ adott. "Nem tudok semmi újsággal szolgálni, fogalmam sincs, hogy mi lesz a sorozattal, de már alig várom, hogy megtudjam."

Perry szintén elhárította a konkrét választ. "Végre, hogy valaki feltette nekem ezt a kérdést! Nem tudjuk, hogy meddig tart még a forgatás, de most még teljes gőzerővel megy a sorozat és fantasztikus érzés, hogy a nézők még nyolc év elteltével is ilyen nagy érdeklődést mutatnak. Beszélgettünk már a produkció jövőjéről, de most leginkább azokra az epizódokra koncentrálunk, amelyeket éppen készítünk"- mondta a Chandlert alakító színész.

(WENN)