Búcsúzik az RTL Klub a szappanoperáktól

Szenzációs bejelentést tett az RTL Klub kora tavaszi tájékoztatóján: érzékeny búcsút vehetünk a dél-amerikai szappanoperáktól. Úgy gondolják, a nézettségi mutatók is arra utalnak, hogy a nézők unják a vége-hossza nincs érzelmes történeteket. Igazi sikert a csatorna saját műsoraival arat.

Vezet az Rtl Klub minden vonalon, mondta el Dirk Gergens vezérigazgató, ahogy a csatorna többi vezetője is. A Barátok közt című, saját gyártású, napi vetítésű magyar sorozat januárban hihetetlen, 60 százalékos átlagos nézettségi mutatókkal dicsekedhet.

A sikeres műsorok, a Barátok közt, a Mónaika-show, a Fókusz, a Heti hetes, a Gálvölgyi-show, a Legyen ön is milliomos! meg a többi program továbbra is megtartja a helyét a műsorszerkezetben. Szenzációs filmeket nézhetünk esténként, főműsoridőben, nagy sztárokkal, és levetítik a Csillagok háborúja epizódjait is.

Készül az RTL Klub a választásokra, eldöntötték, lesznek politikai hirdetések, ugyanakkor az Országház című műsor is megújul, virtuális díszletek között közvetítik az adást. A választások előestéjén show-műsort ad a csatorna.

Heti egyszer a versenyek közvetítése mellett - a riporter Palik László - Forma-1 magazint is láthatnak a nézők.

Három új szórakoztató műsort ígér az RTL Klub, az Ember a Holdont, a Top of the Pops című, Nyugat-Európában tíz éve nagy sikerrel futó sztársorozatot, amelyben a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő alakjai is bemutatkoznak. Minden bizonnyal köztük lesz az All 4 Love együttes is, amely az Üstökösben tűnt fel, és három hónap alatt Kozsó hathatós közreműködésével eljutott az első maxilemezig.

Még egy meglepetésre számithatunk a docu soap műfajában. Hazai sztárokat zárnak el negyvennyolc órára a külvilágtól, és félórás filmet készítenek arról, hogy viselkednek a különleges, időnként provokatív körülmények között.