Frei a tv2 képernyőjén

Február 3-án új műsorral jelentkezik a tv2-n Frei Tamás, aki az utóbbi időben a nyilvánosság előtt többször is megerősítette, hogy egyelőre nem kíván visszatérni a képernyőre.

Közel egy év szünet után a tv2 kereskedelmi csatornán lesz újra látható Frei Tamás. A riporter visszatéréséről szóló döntés nemrég született, amit bizonyít, hogy riportfilmjének február 3-i műsorba kerülése február 1-jén dőlt csak el.

A mexikói Yucatán-félszigeten, a világ egyik legveszélyesebb barlangrendszerében felvett riportfilm, melyben magyar barlangi búvárok szerepelnek, február 3-án, vasárnap este nyolc órakor lesz látható.

Az RTL Klub vezetősége május közepén függesztette fel meghatározatlan időre Frei Tamás műsorát az április 23-i adás körül kialakult visszhangra és a sajtóban keringő hírekre reagálva.

Frei Tamás riportműsora, melyben egy orosz bérgyilkostól megkérdezi, mennyiért ölné meg a magyar miniszterelnököt, először a jobboldali újságírók együttes tiltakozását, majd az RTL Klub vezérigazgatójának, Piller Andrásnak és programigazgatójának, Gyöngyösi Bencének lemondását vonta maga után. A műsor vetítését követően a csatorna programigazgatója, Szabó Stein Imre elnézést kért a magyar kormányfőtől. Néhány nappal később pedig Juszt László bizonyította be egy riportban, hogy Frei riportalanya nem is volt igazi bérgyilkos.

Korábban:

Magazint indít Frei

Frei visszalépett az ATV perelésétől

Frei Tamás bocsánatot kért

Interjú Frei Tamással: Csak most... csak nőknek