A híres hollywoodi talk show házigazdája, Jay Leno szeretne végre pontot tenni a New York-i riválisával, David Lettermannel való ellenségeskedések végére.

A páros jó viszonya akkor mérgesedett el, mikor 10 évvel ezelott Leno kapta meg Letterman helyett Johnny Carson házigazda szerepét a The Tonight Show című tévéműsorban. Bár Leno továbbra is sokat dicsérte a keserű Lettermant, cserébe ezután nem kapott egy jó szót sem egykori barátjától, annak ellenére, hogy most már mindketten nagy népszerűségnek örvendnek.

Leno így nyilatkozott: "Nem tudom, miért lett annyira sportszerűtlen ez az egész…Úgy értem, hogy nagyon-nagyon hálás vagyok Dave-nek. Sokat tett értem pályakezdő koromban. Két fickó pályázott egy állásra és az egyik megkapta…nem én döntöttem erről. Miattam senki sem repült sehonnan. Azt ember azt gondolná, hogy ennyi idő után az ember azt mondhatná: ő is sikeres, és én is és mindketten sokkal gazdagabbak vagyunk, amilyennek valaha is el mertük volna képzelni magunkat. Nem értem, hogy miért van szükség erre a gyűlölködésre. Furcsa ez
számomra."

Ajánlat:

Jay Leno Show
David  Letterman Show