Szívszorító az Ally McBeal vége

Leforgatták a Fox nagy sikerű sorozata, az Ally McBeal befejező részét.

Öt év után véget ér az Ally McBeal című tévésorozat. Az utolsó forgatáson az egész stáb könnyekig hatódott. „Mindenki nehezen birkózott meg a gondolattal, hogy utoljára volt együtt a kis csapat. A színészek nem játszották meg magukat, a búcsúkönnyek igaziak voltak – nyilatkozta a sorozat operatőre.

A befejező részben Ally McBeal (Calista Flockhart) elhatározza, hogy igazi anyja lesz 10 éves lányának, akit éveken át elhanyagolt. Ám Ally hamar rádöbben, hogy munkája nem egyeztethető össze a gyermekneveléssel. Míg az ügyvédnő a jövőjén gondolkozik, szellemként megjelenik elhunyt szerelme, Billy (Gil Bellows), és megnyugtatja: minden a legnagyobb rendben lesz. Egy forró csók után Billy visszatér az árnyékvilágba, Ally pedig felmond a bostoni ügyvédi irodában, és New Yorkba indul gyermekéhez.

A sorozat végén nemcsak Ally, hanem a megrögzött agglegény, Richard Fish (Greg Germann) is rendeződik, hiszen oltár elé áll mennyasszonyával, akit Christiana Ricci alakít. A záróepizód sztárvendége a legendás soulénekes, Barry White lesz.

Korábban:
Véget ér az Ally McBeal

Ajánlat:
A sorozat hivatalos oldala

Fórum:
Találkoztam egy sztárral...

Gyarapítsa gyűjteményét!
Minden, ami Ally McBeal