Újabb szerelmi háromszög kezd kialakulni a Barátok köztben. Berényi Miklós el akar válni ügyvéd nejétől, Balogh Nórától, aki lakás hiányában Novák Lacinál húzza meg magát. Az együttlakás nem várt következményekkel jár, Laci ugyanis beleszeret Nórába.

A történet szerint dr. Balogh Nóra (Varga Izabella) és férje, Berényi Miklós (Szőke Zoltán) úgy döntött, hogy elválik. Nóra hosszas rábeszélés után - pénz szűkében - elfogadta Novák Laci ajánlatát, miszerint költözzön hozzá. Laci egyre jobban kedveli Nórát, a végén pedig arra is rádöbben, hogy beleszeretett a csinos ügyvédnőbe. Berényi Miklós, akinek már Szilágyi Andrea a kedvese, Laci udvarlását látva féltékenykedni kezd. A szerelmi szálak összegubancolódását látva a nézők izgulhatnak, hogy miként fog megoldódni ez a zűrös helyzet. Talán Miklós még mindig szerelmes nejébe, és mégsem válnak el. Az is lehet, hogy végre véget ér Laci pechsorozata a nőkkel, és Nóra viszonozza érzelmeit.

A Nórát alakító Varga Izabella elárulta, hogy bár a Barátok közt idestova négy éve fut az RTL Klubbon, korábban nem volt igazi közös jelenetük a Lacit megszemélyesítő Tihany-Tóth Csabával.

- Nóra és Laci mindig csak futólag találkoztak, hiszen nem volt dolguk egymással. Most viszont rengeteg van. Mint kolléga csak a legjobbakat tudom mondani Csabáról. Remek vele dolgozni, a forgatásokon hihetetlen jó kedély uralkodik. Életemben nem nevettem annyit, mint most Csabával - mesélte Izabella.

Arra a kérdésre, hogy mit gondol Csabáról, nem kollégaként hanem férfiként a színésznő nagyon találóan válaszolt.

- Dr. Balogh Nóra fülig szerelmes a férjébe, akárcsak én. Egy szerelmes nő sohasem tudja potenciális férfijelöltként értékelni a körülötte lévő pasikat. De elmondhatom, hogy igazi baráti viszony kezd kialakulni közöttünk - mosolygott a színésznő.

Tihanyi-Tóth Csaba, mielőtt elmondta vélemyényét Izabelláról, óvatosságból megkérdezte, hogy a színésznő mit nyilatkozott róla.

- Csak alátámaszthatom Izabella állításait, valóban jó a viszonyunk. Nagyon kedves, és jó kolléga. Hasonló hullámhosszon vagyunk, előfordul, hogy a szeméből olvasom a szöveget - nevetett Csaba, majd elárulta, hogy bár Izabellát mindig is szép nőnek tartotta, a szülést követően szerinte még szebb és aranyosabb lett.

Korábban:
Berényi Ági lebukik
Hoffer Józsi kiszáll a Barátok Köztből

Nem hiányzik a könyvespolcáról?
Visszaszámlálás - A Berényi klán

Fórum:
Barátok közt