Egy utazási iroda a Heti hetes sztárjaival hirdeti mauritiusi és dubai útját. A borsos árat befizető nyaralni vágyók hat napot tölthetnek a műsor résztvevőivel a távoli helyszíneken, akik műsorral is szórakoztatják őket. Bár a prospektusuk szerint valamennyien ott lesznek az indiai-óceáni szigeten, mint megtudtuk, Gálvölgyi és Bajor Imre nem utazik - Havas viszont igen.

Azoknak, akik a Heti hetesekkel szeretnének Mauritiuson nyaralni, mélyebben kell majd a zsebükbe nyúlni, hisz az út árában - 789 ezer forint - a repülőjegyen, a félpanziós ellátáson és a hajókiránduláson kívül a sztárok folyamatos jelenléte, és egy műsor is benne van. Az iroda prospektusában a sztárok fényképe, aláírása is szerepel. Azok, akik a hetek közül vállalkoztak az utazásra, nagy örömmel készülnek. Jáksó László sem aggódik az utasok szórakoztatása miatt, hisz szerinte ők már álmukból felkeltve is képesek kommentálni a híreket.

- Ez afféle B típusú nyaralás lesz, partra kifekvős, pihenős - mondja Jáksó. - A szálloda is jó, és magunkat ismerve nem lesz gond a hangulattal. Hogy mennyi időt heverészhetnek majd a parton, az kérdéses, hiszen Mauritius Afrikától keletre fekszik, a déli félteken, ahol lassan télbe fordul az idő. Kern András úgy tudja, langyos, tavaszihoz hasonló idő vár rájuk. Farkasházy Tivadar feleségével, Mimivel utazik, és Mauritius után még Fokvárosba is átugranak. Hernádi Judit is ott lesz párjával, Görög Lászlóval.

A Heti hetessel tart Havas Henrik is, aki már hónapokkal ezelőtt kiszállt a műsorból, mégis úgy érzi, neve szorosan összekapcsolódik a műsorral. Ő rengeteg pénzzel készül az útra, mivel Bajor Imre távollétében nem lesz, akit pókeren megkopaszthat. Bajor Imre ugyanis itthon marad, házát most építi át, s idős szüleit nem akarja egyedül hagyni a munkálatok alatt. Gálvölgyi János is kihagyja a közös nyaralást, ő feleségével, Judittal más úticélt választott erre a nyárra.

Korábban:
Mégsem szünetel a Heti hetes

Ajánlat:
A Heti hetes honlapja

Hallgassa meg otthon!
Kernádi

Fórum:
Mi lesz veled Heti hetes?