Nyertes Zsuzsa karaktere jócskán átalakult a Barátok közt sorozatban. Juli szerepében először prostituáltként tűnt fel az RTL Klub népszerű szappanoperájában, nemrég azonban postáskisasszonyként tért vissza a történetbe.

- Juli egy pozitív figura, jólelkű, mély érzésű. Utcalányságára csak életkörülményei kényszerítették - mesélte Nyertes, aki nagyon örült, hogy némi szünet után ismét Juli bőrébe bújhatott.

- A közönség szeretett engem, sok levelet kaptam, amikor kiírtak a sorozatból. Nyilván ennek is köszönhető, hogy ismét megkerestek a sorozat készítői, és remélem, hogy továbbra is néha-néha visszahívnak majd. Remek a stáb, és mindent hihetetlenül profi módon megszerveznek. Ha például azt mondták, hogy délután háromig forgatunk, akkor én bátran szervezhettem magamnak programot fél négyre, mert sosem csúszunk. Nem mellékesen a fizetési határidőket is betartják, és jók a munkakörülmények - áradozott a színésznő.

Nyertes Zsuzsa 20 éves pályafutást tudhat maga mögött, de bevallása szerint még sohasem kapott ennyi szeretetet a közönségtől.

- A sorozatnak köszönhetően megnőtt a népszerűségem. A múltkor egy bevásárlóközpontban jártam, amikor két fiatal elkapta a karomat. Azt hittem el akarják venni a táskámat, de csak autogramot kértek - nevetett a színésznő.

Korábban:
Berényi Ági lebukik
Hoffer Józsi kiszáll a Barátok Köztből

Nem hiányzik a könyvespolcáról?
Visszaszámlálás - A Berényi klán

Fórum:
Barátok közt